NVR Nascholing Reumatologie (cyclus 2019/2020) 11 mei 2020

NVR Nascholing Reumatologie (cyclus 2019/2020) 11 mei 2020
11/05/2020
Wilt u deelnemen aan de hele cyclus? Ga dan naar de eerste cursusdag van deze cyclus. U kunt ook kiezen voor alleen deze cursusdag.

De NVR (na)scholing is relevant voor alle reumatologen, reumatologen in opleiding en physician assistants en verpleegkundig specialisten met affiniteit met de Reumatologie in Nederland.

De (na)scholing vindt drie keer per jaar plaats (maandag 7 oktober 2019, maandag 10 februari en maandag 11 mei 2020). Er worden twee thema’s per dag behandeld, en per drie jaar passeert een heel cyclus aan verschillende onderwerpen en thema’s m.b.t. reumatische inflammatoire en autoimmuun aandoeningen, maar ook ander soort aandoeningen of onderwerpen die grenzen aan het vak Reumatologie, de revue. 

Goede programma’s met klinisch relevante inhoud, gepresenteerd door binnen- èn buitenlandse experts, maakt dat de NVR Reumatologie (na)scholingen al jarenlang een groot succes zijn. De focus ligt op continuïteit en waarborging van kwalitatief onderwijs met op regelmatige basis bijeenkomsten vóór en dóór de reumatoloog (in opleiding).

De nascholing wordt mede mogelijk gemaakt doro: Celgene, Pfizer, Galapagos, Abbvie, Sanofi en UCB. 

 

Boerhaave Nascholing organiseert deze nascholing in opdracht van en in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie.Als deelnemer ontvangt u cursusgerelateerde informatie van Boerhaave Nascholing. Daarnaast kunt u aankondigingen per mail ontvangen van cursussen, die zijn gerelateerd aan uw professie en/of specialisme. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden via Mijn Boerhaave.Tot slot, u kunt ook gerelateerde informatie ontvangen van de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie. 

Bezoek website voor meer informatie

11/05/2020

Doelgroep:

Organisatie:

LUMC - Boerhaave Nascholing

Locatie:

Onbekend

Aanvang:

Inlichtingen:

Accreditatie: