2019 - Cobra alpha training - II

2019 - Cobra alpha training - II
20/11/2019
Bent u in opleiding tot gynaecoloog? Dan volgt u in het eerste of tweede jaar van de opleiding verplicht de COBRA Alpha training. Tijdens deze cursus komen alle basisbeginselen van het chirurgisch vak aan bod. Zo leert u onder andere over chirurgische- en endoscopische technieken (laparoscopie en hysteroscopie).   

Chirurgische vaardigheden
Na het volgen van deze cursus bent u op de hoogte van indicaties, complicaties en andere theoretische achtergronden binnen de gynaecologie. Verder ligt het accent van de training voornamelijk op de kennismaking met het instrumentarium en het oefenen van endoscopische vaardigheden op oefenopstellingen. De oefeningen worden gemeten op snelheid en vaardigheid en worden bijgehouden in een logboek.

COBRA
De Cobra Alpha training wordt jaarlijks tweemaal aangeboden. COBRA verwijst naar de slang die bekend staat om haar trefzekerheid: een belangrijke eigenschap in de chirurgie. Een goede chirurg streeft ook naar trefzekerheid. Hij of zij moet immers weten wanneer wel of niet te opereren.

Meld u aan!
Wilt u deelnemen aan deze of een andere Cobra Alpha training? Momenteel zijn er twee cursusdata beschikbaar: 20-21 november 2019 en 24-25 juni 2020. Via de pagina van de desbetreffende cursus kunt u zich via de inschrijfknop aanmelden.    

 

 

 

Bezoek website voor meer informatie

20/11/2019

Doelgroep:

Organisatie:

LUMC - Boerhaave Nascholing

Locatie:

Gebouw: Gebouw 1Route: 766Zaal: CZ-2

Aanvang:

Inlichtingen:

Accreditatie:

Locatie

Gebouw: Gebouw 1Route: 766Zaal: CZ-2