Chirurgische anatomie van het hoofd-halsgebied 2023

Chirurgische anatomie van het hoofd-halsgebied 2023
Doelgroep:
 
Organisatie:
LUMC - Boerhaave Nascholing
Locatie:
LUMC, gebouw 2, T0-22 Bereikbaarheid en parkeren
Inlichtingen:
 
Accreditatie:
 
Bij behandelingen in het hoofd-halsgebied wilt u de patiënt natuurlijk zo efficiënt mogelijk helpen. Om preoperatieve schade en post-operatieve morbiditeit te minimaliseren, maakt u in deze cursus kennis met een nieuwste operatiemethodiek. Nauwkeurige anatomische kennis en secure preparatietechniek staan hierbij centraal.   

Aan de slag met klinische voorbeelden
Het theoretische deel van deze cursus wordt geïllustreerd met klinische voorbeelden uit de ervaringswereld van verschillende docenten. In het bijzonder besteden zij aandacht aan chirurgisch-anatomische complicaties. Daarnaast gaat u in de snijzaal van het Leids Universitair Medisch Centrum vooral zelf aan de slag in de verschillende practica.

De deelnemers ontvangen voorafgaand aan de cursus het digitale cursusboek. De presentaties van de sprekers zijn de komende drie jaar beschikbaar op de website van Boerhaave Nascholing.

Doelgroep
De cursus is bestemd voor (algemeen) chirurgen, KNO-artsen, MKA-chirurgen, plastisch chirurgen en voor hen die voor één van deze specialismen in opleiding zijn.

Cursuscommissie:
Dr. Abbey Schepers
Dr. Ton Langeveld
Prof. dr. Richard van Merkesteyn, voorzitter

Meerdere sprekers bij deze cursus ontvingen een pluim omdat zij bij eerdere cursussen door de deelnemers zeer goed zijn beoordeeld. Als u op de namen hierboven klikt, leest u meer over hun achtergrond.


Locatie:

  • LUMC, gebouw 2, T0-22 Bereikbaarheid en parkeren