COCOM Follow the leader 2023

COCOM Follow the leader 2023
Doelgroep:
 
Organisatie:
LUMC - Boerhaave Nascholing
Locatie:
LUMC, Gebouw 1, Collegezaal 3, route 764 https://www.boerhaavenascholing.nl/praktische-informatie/route-naar-het-lumc-en-parkeren/
Inlichtingen:
 
Accreditatie:
 
Achter de schermen werken we hard aan het programma van deze cursus en deze wordt z.s.m. op de website van de COCOM geplaatst. Deze cursus is alleen toegankelijk voor AIOS dermatologie.

Boerhaave Nascholing organiseert deze cursus in opdracht van en in samenwerking met De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.
Als deelnemer ontvangt u cursusgerelateerde informatie van Boerhaave Nascholing. Daarnaast kunt u aankondigingen per mail ontvangen van cursussen, die zijn gerelateerd aan uw professie en/of specialisme. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden via Mijn Boerhaave.Tot slot, u kunt ook gerelateerde informatie ontvangen van De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en/of de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

 


Locatie:

  • LUMC, Gebouw 1, Collegezaal 3, route 764 https://www.boerhaavenascholing.nl/praktische-informatie/route-naar-het-lumc-en-parkeren/