16e Leidse bijscholingscursus KNO voor operatie-assistenten (2022)

16e Leidse bijscholingscursus KNO voor operatie-assistenten (2022)
Doelgroep:
 
Organisatie:
LUMC - Boerhaave Nascholing
Locatie:
, Gebouw: Ziekenhuisgebouw (Gebouw 1), Zaal: J-01-082 en J-01-083, Route: 555
Inlichtingen:
 
Accreditatie:
 
Vanwege de COVID-19 pandemie en de bijbehorende, onvoorspelbare maatregelen, hanteren wij een aangepaste inschrijfwijze.
U doet een voorinschrijving voor deze cursus. Bij een voorinschrijving bent u direct geplaatst voor de cursus. U ontvangt van ons de factuur, zodra de cursus definitief doorgaat. Met deze inschrijfwijze voorkomen wij onnodig betaalverkeer in geval van annulering van de cursus. NB. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, kunt u zich inschrijven voor de wachtrij. U bent dan niet direct geplaatst en uw deelname is afhankelijk van het vrijkomen van een plaats vanwege annuleringen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deze 16e Leidse, bijscholingscursus Keel-, Neus en Oorheelkunde  biedt de huidige en toekomstige operatie-assistent de mogelijkheid om op dynamische en interactieve manier kennis te maken met de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van de KNO. Aan het woord komen operatie-assistenten, KNO-artsen een logopedist en audioloog. Zij maken u, ieder op hun eigen terrein, deelgenoot van hun specifieke kennis.

Deze vierdaagse cursus is interessant voor diegenen die de KNO als specialisatie hebben en zich er meer in willen verdiepen. Of voor diegenen die hun kennis willen opfrissen.

Per dagdeel wordt aandacht besteed aan oor, neus, hoofd/hals oncologie, foniatrie en bijholtechirurgie. Bovendien zullen er sprekers zijn die u bijpraten over aan de KNO gerelateerde onderwerpen. Ziektebeelden, symptomen, anatomie en operatietechnieken zullen de revue passeren, waarbij veel ruimte zal zijn voor discussie en uitwisselen van ervaringen.

Met dit programma hopen we u een leerzame en ook plezierige cursus te bieden, die zo goed mogelijk aansluit bij wat voor u belangrijk is in de dagelijkse praktijk op uw KNO-vakgebied.

Cursusdata
Donderdag 13 & vrijdag 14 januari 2022
Donderdag 27 & vrijdag 28 januari 2022

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor OK-assistenten met KNO specialisatie

Cursuscommissie
Deze cursus is samengesteld door:

  • Els Slutter, operatieassistent, LUMC
  • Natacha Carvalho Xavier, operatieassistent, Den Haag


Let op: het is niet mogelijk om meerdere personen met hetzelfde e-mailadres inschrijven.


Locatie:

  • , Gebouw: Ziekenhuisgebouw (Gebouw 1), Zaal: J-01-082 en J-01-083, Route: 555